Annie Rasmussen er oprindeligt uddannet sygeplejerske. I hele sit arbejdsliv - siden 1982 – har hun arbejdet med og for mennesker med kræft – ved pleje, behandling, klinisk forskning og som frontkæmper for bedre tilbud til kræftpatienter. Sideløbende er hun dybt engageret i og ajourført med komplementære, evidensbaserede tilgange til understøttende og alternativ kræftbehandling og er opdateret på, hvor fronten af naturvidenskabelig cancerbehandling på verdensplan bevæger sig, og hvor de nyeste behandlingsformer kan opsøges. Hendes nationale og internationale faglige netværk er omfattende.

Hun har længe haft fokus på livsstil og forebyggelse og har en række komplementære og coachmæssige udannelser bag sig. Hun står desuden bag Health Creation i Danmark, et nyt livsstils- og sundhedkoncept, der som noget enestående tilbyder en række understøttende redskaber og selvhjælpsprogrammer til mennesker med kræft og deres pårørende.

Hun er en erfaren foredragsholder og underviser inden for hele cancerområdet. Desuden er Annie et menneske med et holistisk og spirituelt menneskesyn, hun har et positivt sind og kommunikerer let med alle.

"Jeg har i mange år oplevet, hvordan kræftbehandling i det etablerede system i sin bestræbelse på at bekæmpe kræftsygdommen, svækker patienten både fysisk, psykisk og socialt. Faktisk mener jeg, at man som kræftramt og nær pårørende er i en kronisk stresstilstand i måneder - ja, ofte år. Mit mål nu er at gøre alt, hvad der er mig muligt for at hjælpe den enkelte til at styrke og opbygge krop, sind og ånd. Jeg ønsker at hjælpe den enkelte med at få den bedste individuelle kræftbehandling og de bedste understøttende terapier. Som frontkæmper er det mit mål at få den integrerede cancer medicin på dagsordenen i Danmark."

Fakta:

 • Sygeplejerske med administrativ overbygning på Danmarks Sygeplejerske Højskole ved Aarhus Universitet.
 • Sygeplejerske på kræftafdelinger og siden ledende sygeplejerske på Finsen Instituttet og Finsen Centret på Rigshospitalet (Danmarks største cancercenter).
 • Forskellige stillinger i medicinalindustrien fra Produktchef til Chief Clinical Operations Officer i en dansk cancer biotekvirksomhed.
 • Har siden 1993 deltaget i utallige nationale og internationale kongresser kurser og miniuddannelser inden for cancer og livsstilsområdet.
 • Har været på studiebesøg på en række udenlandske centrer, der repræsenterer såvel konventionel medicin som integreret cancermedicin.
 • Har desuden en lang række publikationer og udviklings- og bestyrelsesposter på CVet. Bl.a. 6 år som formand for den Faglige Selskab for Kræftsygeplejersker i DK.
 • Life Coach, ved Sophia Manning "Manning Inspire".
 • Journey Terapeut, ved Brandon Bays I England (En psykoterapeutisk interventions model).
 • Healer: Reiki ved Tove Midgaard & ved National Federation of Spiritual Healers (NFSH) I England.
 • Health Creation Mentor & Konsulent ved Dr. Rosy Daniel I England.
 • Etablerede i 2007 Health Creation, Danmark www.healthcreation.dk.
 • Etablerede i 2009 CancerGuides i Danmark.

Se CV for detaljerede informationer.

CancerGuides ved Annie Rasmussen, Ewaldsbakken 10, 2900 Hellerup. Tlf.: 23 38 39 27. AR@CancerGuides.dk