Har du overvejelser og spørgsmål til din kræftsygdom eller behandling, som du ønsker svar på – har du behov og krav du vil have tilgodeset – ønsker du en second opinion – vil du selv være en aktiv medspiller – har du brug for støtte og vejledning – har du brug for hjælp til at navigerer?

Jeg kan tilbyde at være din uvildige og professionelle guide i et samspil, hvor muligheder fra flere behandlingsverdener inddrages, og hvor fokus samtidig holdes på alt det, du selv kan gøre med optimal udnyttelse af dine egne styrker og ressourcer?

I samarbejdet med mig er kontaktformen almindeligvis personlige møder, telefonsamtale og mail korrespondance. Ligeledes kan jeg være din faglige bisidder og ressource ved svære møder på hospitalet.
Du vil også få konkrete redskaber og understøttende informationsmaterialer som en del af aftalen.

En aftale om samarbejde kan være af kortere eller længere varighed alt efter dit behov. Et optimalt førstegangs forløb er på 5 timer. Systemet er i praksis som et ”klippekort”. Klippene dækker møder, telefon og mail korrespondance samt øvrige aftalte opgaver, jeg varetager for dig. Prisen er 3.900,- kr. for det første klippekort på 5 timer.
Der kan laves andre aftaler, hvis du som klient for eksempel har brug for hjælp til en specifik opgave, eller hvis du har specielle behov eller forhold.

Ring og få en uforpligtende samtale og få klarhed på, hvad jeg kan tilbyde i forhold til dine aktuelle ønsker.


Annie Rasmussen

De bedste hilsner

Annie Rasmussen
Livsstils- & CancerGuide
Tlf. 23 38 39 27
AR@CancerGuides.dk

CancerGuides ved Annie Rasmussen, Ewaldsbakken 10, 2900 Hellerup. Tlf.: 23 38 39 27. AR@CancerGuides.dk